SpeechLive

Productief zijn, waar u ook bent

Meer flexibiliteit en productiviteit

Philips SpeechLive is uw persoonlijke assistent in de cloud. De workflow van uw dictaten is nu heel gemakkelijk te managen. Dat zorgt voor meer productiviteit, want u kunt focussen op uw kerntaken. De gehele dictatenworkflow heeft u onder controle, op kantoor en onderweg. Met SpeechLive kunt u uw dicteerbestanden uploaden, afspelen en downloaden. U stuurt ze naar uw assistent of naar het secretariaat, u transcribeert ze met behulp van spraakherkenningssoftware of u laat ze uitwerken door een transcriptieservice met professionele, goed opgeleide en in uw bedrijfstak of vakgebied gespecialiseerde transcribenten. Gewoon inspreken en verzenden – dat is alles!

Philips SpeechLive

U kunt SpeechLive gebruiken met uw Philips voice recorder, uw smartphone of zelfs allebei tegelijk. De Philips dicteerrecorder-app is onderdeel van elk SpeechLive abonnement. Of u nu een voice recorder of uw smartphone gebruikt, u kunt opnames maken, ze bewerken en ze rechtstreeks vanuit uw apparaat voor transcriptie verzenden.

Verhoogde efficiency door de juiste workflow-oplossing

Workflow SpeechAir

Met Philips SpeechLive is het traject van stem tot uitgeschreven document nu sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Waar u ook bent, in uw kantoor of ergens op locatie, overal kunt u aantekeningen, takenlijsten en documenten opnemen en ze naar SpeechLive versturen voor onmiddellijke transcriptie. Zo bent u ook onderweg productief en worden uw opnamen professioneel getranscribeerd, ook zonder inhouse-transcribenten.

SpeechLive

Werken waar u wilt en wanneer u dat wilt

Via uw browser en uw smartphone heeft u uw dictaten altijd bij de hand en kunt u ze overal beheren.

SpeechLive security

De hoogste veiligheidsnormen

SpeechLive biedt een zeer goed beveiligde online opslag dankzij het HTTPS-protocol, automatische dubbele encryptie in realtime, dubbele serverinzet en automatische back-up.

SpeechLive integratie

Soepele integratie in bestaande workflows

SpeechLive werkt perfect met Philips dicteerapparaten en kan gemakkelijk geïmplementeerd worden in uw bestaande workflow.

Philips SpeechAir

Ideaal geschikt voor de SpeechAir

Superieure opnamekwaliteit
Robuuste en ergonomische behuizing
Groot touchscreen én schuifschakelaar
Inclusief docking station

SpeechLive app
Philips SpeechLive testen

Probeer gratis

Contacteer ons voor een gratis 30 dagen proefperiode!

Contacteer ons om 30 dagen gratis SpeechLive te testen!